Päärynämuffinit (12 kpl isoja muffineita)
150 g margariinia tai voita
1/2 dl Stevia-sokeria
3/4 dl fariinisokeria
2 munaa
3 1/2 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 dl Perinteinen päärynä-vanilja jogurtti
1 kypsä päärynä
Vatkaa margariini ja sokerit vaahdoksi. Lisää munat yksitellen. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe. Lisää margariini-sokerivaahtoon vuorotellen jogurtin kanssa. Kuori ja pilko päärynä. Sekoita lusikalla päärynäkuutiot taikinaan. Lusikoi taikina muffinivuokiin. Paista 200 asteessa 15-20 minuuttia. Varmista kypsyys hammastikulla.
Kinuskikuorrutus
2 dl fariinisokeria
2 dl kuohukermaa
Sekoita kerma ja sokeri kattilassa. Kiehauta, mutta älä keitä. Anna jäähtyä täysin kylmäksi. Vatkaa kylmä kinuskikastike vaahdoksi ja pursota vapaavalintaisella tyylillä muffinien päälle. Huomaa, että jäähdyttäminen kestää kauan ja onnistuneen vaahdon aikaansaamiseksi, kinuskinkastikkeen täytyy olla ihan kylmää. Valmista tämä siis mielellään jo edellisenä päivänä.
Nämä muffinit ovat meheviä, joten ovat todella herkullisia vielä seuraavanakin päivänä. Voit siis huoletta leipoa nämä jo etukäteen valmiiksi, mutta maistuvat myös tuoreeltaan!
Värikkäät nonparellit sopivat näihin kuin nenä päähän, mutta itse emme malttaneet moisia odotella ;) |
Rakkaudentäyteistä viikkoa teille ystävät ja kiitos teille, jotka olette ottaneet minut kiinni <3
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti