keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Rakkautta jaloille!

Kaapit saattavat olla pullollaan monenmoista kenkää, useimmiten ulkonäön perusteella valittuja. Ne voivat tuntua ihan ookoolta jalassa, ovat sopivat, eivät hankaa. Mutta kun kerran sujautat jalkasi täydellisiin kenkiin, jotka saavat tuntien seisoskelun ja kävelyn tuntumaan lähes taivaalliselta, ei takaisin enää ole paluuta. Et voi enää unohtaa sellaisten kenkien olemassaoloa, etkä koskaan enää voi nauttia kauniista kengistä samalla tavalla, kun tiedät jossain olevan parempaa. Jalat ovat yhtä tärkeät kuin muutkin ruuminosasi, mikset siis hellisi myös niitä?

Minulle täydellisiä kenkähetkiä on tarjonnut toistaiseksi kolme merkkiä: Vagabond, Rieker ja Crocs, joista jälkimmäinen on tällä hetkellä todella vahvassa kärjessä. Satun asumaan noin kuuden kilometrin päässä Crocsin varastosta, jossa järjestetään kahdesti vuodessa varastomyyjäiset, joissa suosittuja kenkiä saa ihan pilkkahintaan. Tämän kesän myyjäiset järjestetään tänään ja huomenna, ja tietystihän sinne oli suunnattava heti tänään. Ihan sellaista ihmissumaa en osannut odottaa viime syksyn perusteella, mutta hengissä selvittiin ja täyttyipä meidän Crocs-perheemme kolmella uudella parilla.

Lapsille kumpparit.
Mitä herkkuvärejä saappaissa! Melkein ostin itsellenikin, mutta vielä jäivät harkinnalle. Vaikka tiedänkin niiden olevan nappiostos, mutta eihän kaikkea voi aina saada :) Nuo Pikku I:n kumpparit ovat ihan supersuloiset, koska todellisuudessa ne ovat aika pienet. Meillä ei taida ennestään noin pieniä kumppareita ollakaan. Lisäksi nämä ovat Crocsin tyyliin ihan älyttömän kevyet ja pohjat ovat miellyttävästi muotoillut. Veikkaanpa, että meillä on luvassa melko iloisia kuraleikkejä syksyllä! Lisäksi iso plussa suunnittelijalle kahvoista. Näppärät aikuisille ja huippuhauskat lapsille. 15€/pari, en kadu senttiäkään. Iso A:han olisi halunnut ottaa nämä tänään uintireissulle ja illalla tuli pieni raivonpuuska, kun ei oltu muistetukaan. (Naapuriin terveiset: kohta mekin kuljetaan kumppareissa kesät talvet;)

Viime syksynä ostin itselleni balleriinat, mutta ne ovat valitettavasti itselleni liian isot. Siispä tänään lähdin varastolle toiveena löytää itselleni uudet. Ensisijaisesti toivoin löytäväni tämän kevään malliston ihanat virkatut baleriinat, mutta eipä niitä tietenkään ollut. Löysin kuitenkin nätit ja ennen kaikkea oikeankokoiset nuden väriset balleriinat. Näiden käyttötarkoitus on lähinnä ulkoilu lasten kanssa, mutta kyllä näitä tulee käytettyä paljon muuallakin. Älyttömän mukavat jalassa totta kai, ja kesäkuumilla levitän jaloille talkkia, niin ei pääse tuo materiaalikaan hankaamaan hiostuvaa jalkaa.

Nämäkin ihanuudet vain 15€
Ihana yksityiskohta.
Tässäpä muuten viime syksyn löydöt itselle:

Etualalla olevat pinkit canvas-kengät ovat luultavasti mukavimmat kengät ikinä! Eivät hankaa, ei sitten yhtään! Istuvat jalkaan kuin hansikas käteen. I-H-A-N-A-T. Kuten näkyy, ovat olleet ahkerassa käytössä koko kevään. Takana todella ihanat balleriinat, mutta ovat isot, ei voi mitään. Joku halukas saa tästä nyt ihanat uudenveroiset kengät 10 eurolla ;)
Hipelöin varastolla myös näitä, mutta jäin empimään koon kanssa ja lapset mukana en viitsinyt kauaa siellä tuhrata, etenkin kun edessä oli joka tapauksessa noin puolen tunnin jonotus :/

Näitä oli useassa värissä, nämä, moniväriset, turkoosit ja ruskeat. Kaikki olivat ihania ja mielettömät jalassa. Pitääköhän lähteä hakemaan?
Tässä nämä ihanat virkatut balleriinat. Toivottavasti näitä olisi syksyn varastomyynneissä!

Nämä houkuttelevat myös.

Lisäksi tänäänkin varastomyynneissä oli aika paljon kiilakorkokenkiä ja jälkikäteen (jo kassalla) alkoi houkuttaa. Olisi kiva jos olisi yhdet iltamenohenkisemmät kengät (koska niitä iltamenoja on tosi paljon...krhm), jotka olisivat kuitenkin supermukavat jalassa ja kipeät jalat eivät alkaisi haitata ilonpitoa. Tällaiset voisivat olla kivoja:


Saa nähdä, ehkä joutuu tekemään vielä yhden kierroksen huomenna. Tai sitten maltan mieleni ensi kesään, on hyvä olla jotain odotettavaa :)

Jos ette asu Tampereen lähellä tai ette muuten vain pääse käymään varastomyynneissä, suosittelen vierailemaan Crocsin verkkokaupassa. Ilmainen toimitus yli 49 euron ostoksille ja alennusmyyntejä on tasaisin väliajoin (ihan kunnollisia). Vaihtokin sujui näppärästi, kun toissa talvena ostin talvikengät. Ihanat muuten nekin, ei oo varpaita palellu!

Rakastakaa jalkojanne!


*Muut kuin itse ottamani kuvat on lainattu Crocsin sivuilta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti